Yeast, Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff

 21,99

The Practical Guide to Beer Fermentation. Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff. Taal: Engels

Op werkdagen voor 17.30 besteld is morgen geleverd. Voorraad (1 st.).

The Practical Guide to Beer Fermentation
Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff
Taal: Engels

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus. De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe u een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen. Het boek bevat hoofdstukken over het opzetten van een gistlaboratorium, de beginselen van het gistingsproces en hoe dat je bier beïnvloedt, aangevuld met stapsgewijze procedures, lijsten met uitrustingen en een gids om problemen op te lossen. Artikelnummer 061.052.7
Yeast, Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff
 21,99