Yeast, Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff

€ 19,95
Op werkdagen voor 18uur besteld is morgen geleverd
The Practical Guide to Beer Fermentation
Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff
Taal: Engels

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus. De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe u een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen. Het boek bevat hoofdstukken over het opzetten van een gistlaboratorium, de beginselen van het gistingsproces en hoe dat je bier beïnvloedt, aangevuld met stapsgewijze procedures, lijsten met uitrustingen en een gids om problemen op te lossen. Artikelnummer 061.052.7
Meer informatie
Levertijd Op werkdagen voor 18uur besteld is morgen geleverd
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2013-heden Goodtimegifts/Brouwstore, Alle rechten voorbehouden. Brouwstore (Onderdeel van Goodtimegifts) | Oceanie 8A | 6014 DB Ittervoort | Telefoon 0475 564464