Malt - A Practical Guide from Field to Brewhouse - John Mallett

€ 19,95
Levertijd 1 - 7 werkdagen
Malt - A Practical Guide from Field to Brewhouse
Auteur: John Mallett
Taal: Engels

Brouwers noemen mout vaak de ziel van het bier. In dit vierde deel van de Brewing Elements reeks, duikt de auteur in de complexe materie van mout, een van de belangrijkste ingredienten die vrijwel in alle bieren gebruikt worden. Je krijgt een uitgebreid overzicht van de volledige productieketen van gerst tot mout. John Mallett leidt je rond doorheen de geschiedenis en de technologie van gerst en vermouten. Vervolgens worden enzymen, de Maillardreactie en speciale mouten uitgebreid besproken. Dit vlot leesbare, Engels geschreven boek is een aanrader voor alle brouwers, ongeacht hun brouwervaring. Waardevolle lectuur voor iedereen die meer wil leren over de rol van mout als de ruggengraat van bier. Artikel nummer 061.053.5
Meer informatie
Levertijd Levertijd 1 - 7 werkdagen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2013-heden Goodtimegifts/Brouwstore, Alle rechten voorbehouden. Brouwstore (Onderdeel van Goodtimegifts) | Oceanie 8A | 6014 DB Ittervoort | Telefoon 0475 564464